Bewakers van
kwaliteit en leefbaarheid

Een modern gebouw groeit mee met de behoeften van z’n gebruikers. In een tijd van volatiele energieprijzen en groeiend milieubewustzijn, zijn die behoeften veelzijdig. Efficiënt energieverbruik en kosteneffectief onderhoud zijn dan ook onze de eerste bekommernissen. Toch zijn we vooral ‘bewakers van leefbaarheid’. Lees: onze mensen garanderen een optimaal binnenklimaat en gezonde luchtkwaliteit, waardoor mensen zich niet alleen comfortabel voelen, maar ook echt floreren.

Bart Cox

Algemeen directeur

Bart is onze Algemeen Directeur. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze sector heeft hij een heldere visie op de toekomst van het bedrijf. Hij stuurt het team met een sterke focus op operationele excellentie, innovatie en duurzaamheid. Kortom; Bart is een gedreven leider die altijd openstaat voor nieuwe ideeën.
Bart.cox@vanroeyservices.pro | +32 478 61 81 04

Wouter Debacker

Senior Technisch Calculator

Wouter is onze expert duurzaamheid. Hij heeft een achtergrond als Burgerlijk Ingenieur-Architect en ervaring in Design-and-Build projecten. Met zijn kenmerkende pragmatische insteek is Wouter de drijvende kracht achter al onze duurzaamheidsinspanningen. Zijn expertise rendeert dan ook maximaal in meerjaren onderhoudsplannen, energieprestatiecontracten en conditiemetingen volgens de NEN2767-norm.
wouter.debacker@vanroeyservices.pro | +32 478 61 81 07

Wim Sebreghts

Technisch Commercieel Adviseur

Wim is een gedreven technisch commercieel adviseur bij Van Roey Services. Met verkoop in zijn bloed combineert hij zijn passie voor techniek met zijn talent voor sales. Nieuwe klanten ontmoeten, hun noden begrijpen en hen de perfecte oplossing aanbieden, daar krijgt hij enorm veel energie van. Zijn doel? Klanten bewust maken van het belang van goed onderhoud én hen tegelijk helpen besparen. In zijn vrije tijd geniet Wim van quality time met familie, vrienden en natuurlijk: zijn kinderen!
Wim.sebreghts@vanroeyservices.pro | +32 490 01 36 68

Katrien Wellens

Projectleider

Katrien is een toegewijd projectleider die zich met hart en ziel inzet voor haar klanten. Ze is nauwkeurig, efficiënt en altijd bereikbaar. Katrien is ook uitgesproken proactief en altijd op zoek naar de beste oplossing voor haar klanten. Haar toewijding gaat niet alleen over zakelijke precisie en professionele uitdagingen; ook sportief daagt deze mama van twee zichzelf graag uit.
Katrien.wellens@vanroeyservices.pro | +32 478 61 81 08

Erwin Broeckx

Werfleider

Erwin is een ervaren werfleider met decennialange ervaring in de bouw- en facilitaire sector. Hij is gespecialiseerd in complexe projecten en gedijt best in een uitgesproken uitdagende omgeving. Erwin is een teamspeler die zich met hart en ziel inzet voor Van Roey Services. Hij ondersteunt dit hechte team en helpt ons zo groeien.
Erwin.Broeckx@vanroeyservices.pro | +32 478 61 81 04

An Caelen

Contractbeheerder

An is een logistiek expert en een gedreven medewerker met meer dan 15 jaar ervaring. Ze heeft een scherp oog voor detail en plant alle onderhoudsactiviteiten met chirurgische precisie. An is ook een uitstekende communicator, waardoor ze onze interne en externe technische teams met flair aanstuurt.
an.caelen@vanroeyservices.pro | +32 478 61 81 05

Tim Van Den Langenbergh

Werfleider

Tim is een ervaren werfleider met een achtergrond in HVAC-techniek en ruime ervaring in projectmanagement. Hij waarborgt de kwaliteit van onze diensten met zijn typische vlotte communicatie en nauwgezette aandacht voor de behoeften van onze klanten. Hij is een gedreven teamspeler die met plezier bijdraagt aan onze groei én die van de klant.
tim.van.den.langenbergh@vanroeyservices.pro

Valerie Everaert

Werfleider

Valerie is een gedreven en enthousiaste collega die al sinds 2015 deel uitmaakt van Groep Van Roey om dan in 2019 Van Roey Services te vervoegen. Valerie begon aan de receptie, maar al snel zag de HR-afdeling haar potentieel en kreeg ze de kans om door te groeien. Ze startte in 2019 als contractbeheerder voor de particuliere projecten van Van Roey Services en de PPS-projecten van SOWO Invest. In die functie is Valerie onder meer verantwoordelijk voor het technisch en bouwkundig onderhoud van deze sites.
valerie.everaert@vanroeyservices.pro | +32 478 61 81 06

Paul Boelens

Technisch Calculator

Als voorbereider calculatie onderhoud staat Paul garant voor nauwkeurigheid en efficiëntie. Dit resulteert steevast in meerjaren-onderhoudsplannen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw onderhoudsproject. Duurzaamheid speelt hierbij een sleutelrol. Zijn passie voor bier maakt de samenwerking extra smaakvol.
Paul.Boelens@vanroeyservices.pro

Tanja Thyssen

Administratie

Tanja is onze administratieve duizendpoot. Ze is nauwkeurig, efficiënt en altijd behulpzaam. Ze zorgt ervoor dat de administratie vlekkeloos verloopt, zodat onze medewerkers zich kunnen focussen op hun kerntaken.
tanja.thyssen@vanroeyservices.pro