0

Woonblokken Insurea

Terug naar projecten
Insurea
Binst Architects | AWG Architecten | Polo Architects bvba
Machiels Building Solutions | BAM Interbuild | Van Laere NV Aannemingen
Van Roey Services
Wonen
Antwerpen | Edegem

Van Roey Services garandeert comfort en veiligheid

Voor syndicus Insurea beheert Van Roey Services het technisch en bouwkundig onderhoud voor diverse appartementsgebouwen in Antwerpen en Edegem. Met een focus op het waarborgen van comfort en veiligheid, biedt Van Roey Services essentiële diensten om de leefbaarheid van deze gebouwen te handhaven en de leefbaarheid voor de bewoners te optimaliseren.

0

4 blokken met brede onderhoudsbehoefte

De gebouwen die onder het beheer van Van Roey Services vallen, omvatten twee blokken in Antwerpen; ‘Dok-toren’ (naast het ZNA) en ‘Lichttoren’, inclusief een ondergrondse parking, alsook twee blokken in Edegem; Elysia Park 1 en 2. Het gaat hier voornamelijk over hoogwaardige privéflats met een verscheidenheid aan technische faciliteiten, waaronder HVAC, sprinklersystemen, ventilatie, poorten, verlichting en pompen.

Cruciaal onderhoud

Het technisch onderhoud door Van Roey Services omvat onder andere de verwarming, ventilatie en enkele andere gebouwgebonden installaties. Deze onderhoudsdiensten zijn van vitaal belang om ervoor te zorgen dat alle voorzieningen naar behoren functioneren en de woonkwaliteit van de bewoners gewaarborgd blijft. In ‘Lichttoren’, waar bijvoorbeeld een gemeenschappelijk verwarmingssysteem wordt gedeeld, kan een storing een directe impact hebben op alle bewoners, waardoor plots een groot aantal mensen letterlijk in de kou zou zitten.

Veiligheid waarborgen

Daarnaast draagt Van Roey Services bij aan de veiligheid van de gebouwen door ervoor te zorgen dat cruciale systemen zoals toegangscontrole, verlichting en brandbeveiliging optimaal functioneren. Een niet-functionerende poort kan bijvoorbeeld de toegangscontrole in gevaar brengen, met alle gevolgen van dien voor de veiligheid van alle bewoners.

Van Roey Services: ook residentieel sterk

Met een meerjarig onderhoudscontract biedt Van Roey Services een stabiele en betrouwbare service die de leefbaarheid van deze appartementsgebouwen van Insurea waarborgt. De continue inzet voor efficiënt onderhoud en snelle interventies in geval van problemen, maakt Van Roey Services de ideale partner om de comfort- en veiligheidsbehoeften van ook dit soort residentiële vastgoedportfolio doortastend te ondersteunen.

Met een meerjarig onderhoudscontract biedt Van Roey Services een stabiele en betrouwbare service die de leefbaarheid van deze appartementsgebouwen waarborgt.'